mandag 30. januar 2012

Snøtur....

Tok oss ein tur te fjells i helga. Lenge siden eg hadde vært på Hovestølen nå. Faktisk siste gangen noen av oss var der, var faktisk da Espen var oppe med ny forsyning av ved i slutten av oktober!

Men er når været har vært så "rossje" (fryktelig/gale/etc..) så det har vært de siste månane, det e då me kjenne på kor liten og primitiv stølen er. Går greit for meg og Espen, men Johanne kjede seg fryktelig da. Så da har me valgt å holda oss hima.
Denna helga var det faktisk meldt ganske bra vær, noe som ikkje heilt slo te. Var øveskya, og faktisk endel vind, men det e den nå endel av akkurat ute på pynten der stølen e.

Blei ein fort å gale tur. Opp lørdag formiddag og him søndag kveld. Og denna gong var me flinke. Me trong ikkje ta med oss så møkje for ei natt, proviant e det jo på hytta (iallefall tørrvarer og hermetikk), og klær trong me bare ta med te Johanne, sida me voksne har litt skift der oppe. Så for første gang gikk me opp med ryggsekker og utstyr. Eller rettere sagt, første gong me spendte pulken for Kazan og brukte den.
(Espen hadde sjekka me dei på Torebu som kom opp på fredagen, så me viste at snøen var pakka sånn i skuterspora, så me kunne gå opp bakkane)

Tungt å gå, ikkje langt, men bratt. Kjente det at formen kunne vært bedre ja:)
Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails