lørdag 20. november 2010

Ooops I did it again....... II

Jojo, det var statusmeldinga eg posta på fjesboka onsdag kvelden. Det var årsmøte i Hojff, og eg skulle gå av som leder av kvinneutvalget. Skulle faktisk ikke være med i utvalget mer, ville ut av det, var lei mas og renkespill i kullissene..... Men ute av ting og tang klarte me ikkje å bli, sa faktisk ja te å sitta i jaktutvalget.
Ble faktisk ein historisk kveld. Forreningen fikk sin første kvinnelige jaktutvalgsleder (Oddny) og me e ett utvalg på 4 personer, der vi er hele 3 kvinner :) Håper iallefall at arbeidsmengden er som den var sist gang eg satt i jaktutvalget, da var jeg på 2 møter hele perioden:))

Innimellom jobb og handleturkjøring med Mamma (hu har ikkje førerkort, og av og til vil ikke at pappa ska se ka hu handle lol ), har eg sydd på adventskalenderen te Johanne mi. Nå e an nesten ferdig, har vaska den ikveld, nå henger den te tørk på badet. Imorgen ska eg stryka an, og sy på ringer og noen stjerneknapper.
Først da ska eg ta bilder av an, og legga de ut her så adle kan få se :D

Igår gikk dagen vekk i vasking og atter vasking. Silje hjalp meg, mot god betaling skal vite, og nå skinne vinduer og bokkhyller mm i stua iallefall. Nye julegardiner te stua e det og blitt. Hadde røde gardiner på tilbud på Kid.

Johannevennen har vært i Førde sjå farmor og Leiv inatt, kjørte og henta henne der idag. Skulle og spa opp flere små juletrær, men så kaldt det har vært de siste dagene, meinte svigerfar at det gikk ikkje å spa i jorda. Så får kjøre dit og hente de når denne kuldeperioden er over.
Tror det ska bli veldig pent med slikt på trappa i desember:)


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails