lørdag 26. november 2005

Mat og vin kurs...........

I går kveld hadde eg det kjempekjekt.......
Damegruppa i Haugesund jeger og fisk hadde mat og vinkurs........

Me var 10 damer som ilag med Andreas Dunkley lagde masse god mat, som vi spiste med flotte dyre viner.
Heilt ubeskrivelig nydelig mat (og vin!) Eg fikk prøve å flå og skjære ut bryststykkene på due....

Me hadde stekt duebryst på linse/grønnsakskompott, med stekt andelever og madeirasaus som forett

Som andre rett hadde me stekt ytrefilet av rein på en seng av stekt løk,sopp og persille. Ved siden av hadde med hjemmelaget rødkål og portvin/rødvinsaus og det ble servert med en enda bedre vin(husker dessverre ikke navn...)

Som hovedrett hadde vi stekt orrfuglbryst med andelever, stekte rå poteter, fløtesaus og ristede pinjekjerner og pistasjenøtter............

Og til dessert hadde vi en anretning av vaniljeis, pæresorbet og plommesorbet og eple. Det var dandert med limesirup og reven lime. Og ble servert med den herligste mussernede dessert vin... Likte den så godt at eg nesten drakk halve flaska aleine

Desserten sto Ellen Marie for, hu hadde lagt plommesorbeen og limesirupen og kjøpt resten....... Nydelig Ellen M.

Det hele var så godt og me hadde det så trivelig.... Anbefales på det varmeste... Damegruppa skal ha nytt kokekurs i februar........ Og hvis du leser dette Ellen Marie, Eg melde meg på med ein gang!


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails