onsdag 28. oktober 2009

Oktober 2009....

I´back , as they say.......

Skal skrive noen ord og poste litt bilder fra månedene som har gått, på rette blogginnlegg etter hvert.... håper eg:-)

Begynner å få litt tak på tilværelsen igjen føle eg. Helsa har ikke vart så bra, og er nok kommet til den erkjennelsen at den er dårligere for godt... ting har skjedd som ikke har vært så bra for kroppen min.... men men... sånn gidde eg ikkje blogge så mye om:-) vile bare si at jeg har tatt noen grep, for å strukturere hverdagen som jeg føler hjelper. Dessuten skal eg bli mer egoistisk! prøver å lære meg å si nei, ta hensyn til meg selv og ikke alle andre. så da så! LOL

Så tilbake til bloggen:

Har fått rydda litt i hagen, tok inn planter i drivhuset for et par uker siden, var faktisk ei frostnatt! Fått plantekassene i drivhuset ut. Må bare få rakt sammen alt løvet som ligger alle steder....

En god venninde av meg døde i begynnelsen av mnd. Det var hun som lærte meg opp til å plukke sopp. Hun fikk beskjed i sommer at hun hadde kreft, og 3 mnd etter var det over... tenkter mye på henne, og er veldig taknemmlig for tiden og opplevelsene vi delte:-)

Til begravelsen kom en annen venninde og overnattet hos oss. Av henne fikk jeg 5kg påskeliljer.... De ble satt i staudebedet i innkjørselen på nordsiden av huset. De vil stå der å minne meg om både Mona og Reidun F.

Vi har hatt noen flotte dager de siste ukene, (men idag øser det ned)og igår hengte jeg opp fettkuler i treet utenfor stuevinduet. Såg noen kjøttmeiser som var å lette etter mat i fuglehuset:-) Hadde ikke mer fuglefrø, så det må eg kjøpe, men fettkuler var det i boda.

På ettermiddagen igår, var eg og Johanne på biblioteket. Det var verdens bamsedag igår, og på biblioteket i Kopervik er det boller og saft, bamsemums(sjølsagt:-) ungene får bamsemaling i fjeset og bamsen komme utpå ettermiddagen. Og for Johanne er det såå kjekt, er alltid masse unger på sånne dager og hu får leka masse med de. Er ikke for mye sånt for henne som ikke går i barnehage.

Nå snart skal me pakke bagen. Me ska ta bussen til mormor, for Johanne skal overnatte der. Eg og Espen skal være med broren min på W.A.S.P konsert ikveld. Glede meg:-) Hadde så lyst å gå første gang de var i Hgsd, men hadde ikke anledning da.

p,s. Er det noen som har fått det med seg at eg har gått fra korrekt bokmål, til dialekt iløpet av innlegget?......


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails