mandag 10. april 2006

Dobbeltstevne...

Eg og Espen var på Blikshavn og skøyt dobbeltstevne igår. Dvs. først skøyt me på riflebanen 5 skudd stående på elg figur, 5 skudd sittende på reinsdyr, 5 liggende på rev og 5 sittende på rådyr... Deretter kjørte me te haglebanen og gikk i terrenget og skjøt.... Se under kopi av skjema fra KJFNF. Det som var kjempe her, var at eg fikk premie:-) Kom på en delt 3 plass av damene! hadde 44 poeng på riflebanen, er ikke heilt sikker på kor mange treff eg hadde på haglebanen, 7 eller 8 tror eg... noe som gir en poengsum på 72 eller 76 poeng.


ikke sist denne gang altså.... I tillegg vant me på startnummer både eg og Espen.. Eg vant fiske harpe og Espen vant ein kniv... Me hadde egentlig kjørt hjem me, trodde ikke på premie, men Berhard plukket gjevinstene med seg til oss


Stevnet starter på Riflebanen.

-----------------------------------------------------------------

Skytesituasjoner Riflebanen. 1. Elg – stående, maks 25 poeng. 2. Rein – sittende, maks 25 poeng. 3. Rev – liggende, maks 25 poeng. 4. Rådyr – sittende, maks 25 poeng.


Etter at skytteren har skutt sine 20 skudd drar han/hun umiddelbart til leirduebanen for registrering der.


-----------------------------------------------------------------


Leirdubanen: Viktig Det er kun tillatt å bruke giftfri ammunisjon med største haglestørrelse nr 6, og med maks haglvekt 24 gram. Salg av ammunisjon skjer i varmebua/kiosk. Pris på 25 skudd vil være 50 kr inklusive duer. Ekstra skudd 35 kr for 25 stk.Post 1. Svakt stigende due fra høyre. Skyteavstand 20 meter.

Post 2. Svakt stigende due fra venstre. Skyteavstand 25 meter.

Post 3 Fragående due som stiger sterkt. Skyteavstand fra 15 til 40 meter.

Post 4. Duen kommer fra venstre og under deg i terrenget. Skyteavstand 20 meter.

Post 5. Overflyver som kommer bak deg. Skyteavstand ? Si det, det styrer vinden........


NB. Alle duer slippes enkeltvis. Du kan lade med 2 skudd. Bommer du på første skuddet, bruk skudd nr 2

-----------------------------------------------------------------


Premiering:


Det vil bli premiert i 3 klasser: Senior – Junior – Dame.

Junior klassen er fra 14 til 16 år. Det premieres første til tredje premie. Det trekkes ut premiering også på startnummer.

Omskyting: Ved poenglikhet vil det bli omskyting på en av stasjonene. Hvilken stasjon dette blir, trekkes det om om på stevnedagen.


Mat & drikke: Det vil være anledning til å kjøpe noe å spise og drikke på begge baner. Press-skyting: Dette vil bli press-skyting på en av trapbanene i form av ei ”Superdue” som kastes i samme bane, men skytes på 5 ulike standplasser. Dua har høy hastighet. Har du flere skudd igjen etter konkurransen så kan de benyttes her. 10 skudd press inklusive duer er 30 kr. 10 stk duer når du har skudd selv kr 10 . Vandrepokal: Det er satt opp en vandrepokal for beste jaktskytter. Pokalen tildeles stevnevinner. Pokalen må vinnes 3 ganger før den vinnes til odel og eie.Trekning av gavepremier på startnummer ! Forlater du stevnet før trekning og blir trukket ut, vil du bli opp ringt og det vil bli bestemt en dato for utlevering av premie. Avhentes ikke premien, så går den videre som ungdomspremiering ved andre stevner i regi av KJFNF.


Karmøy Jeger-, Fisker- & Naturvernforening ønsker alle skyttere lykke til med dagenIngen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails